Gaming Parkour turnuvasının Eskişehir ayağı tamamlandı

REKLAM

İSTANBUL (AA) - Teknosa, Intel ve Lenovo işbirliğiyle hayata geçen yarışma serisi Gaming Parkour turnuvasının Eskişehir ayağı gerçekleştirildi.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, oyun bilgisayarlarının güçlü soğutma performansına atıfla oyun dünyasında rekabet ve eğlenceyi bir arada sunan turnuvada final heyecanına, bir adım daha yaklaşıldı.

Rekabetin dozunun giderek arttığı yarışma serisi, bu kez Eskişehir'de oyun tutkunlarını ağırladı. Yüzü aşkın Eskişehirli oyun ve teknoloji tutkunun kayıt oluşturduğu turnuvada 13 katılımcı, zorlu parkuru başarıyla tamamlandı. Mücadelenin son ana kadar hissedildiği yarışmada, günün birincisi ve ikincisi arasındaki fark ise sadece beş saniye oldu.

Turnuvada büyük finale ise sayılı zaman kaldı. Final öncesi son turnuva 2-3 Kasım'da İzmir Mavibahçe'de, büyük final ise 23 Kasım'da İstanbul ESA'da gerçekleşecek.

Gaming Parkour'un her aşaması, oyun tutkunlarını kendine çekerken, ödüller de heyecanı katlıyor. Bu yılki yarışmada büyük ödül, 300 bin lira değerinde Teknosa hediye çeki olacak.

Her etkinliğin birincileri 5 bin lira değerinde Teknosa hediye çekiyle ödüllendirilirken, ikinciler Lenovo gaming headset, üçüncüler Lenovo mouse kazanıyor. Tüm katılımcılara ise Lenovo çanta hediye ediliyor.