dask

Adıyaman'da kaçak cep telefonları ele geçirildi

Gündem 21.10.2022 - 16:33, Güncelleme: 21.10.2022 - 17:16 1814+ kez okundu.
 

Adıyaman'da kaçak cep telefonları ele geçirildi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu belirlenen 14 adet cep telefonu ele geçirildi. ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yapmış olduğu çalışmalar kapsamında Kahta'da faaliyet gösteren bir iş yerine baskın yapıldı. İşyerindeki aramada gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 14 adet cep telefonu ele geçirilirken, iş yeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu belirlenen 14 adet cep telefonu ele geçirildi.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yapmış olduğu çalışmalar kapsamında Kahta'da faaliyet gösteren bir iş yerine baskın yapıldı.

İşyerindeki aramada gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 14 adet cep telefonu ele geçirilirken, iş yeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.