dask

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı'dan CHP Genel Başkanı Özel'in açıklamalarına tepki:

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 22.10.2025 - 08:05, Güncelleme: 22.10.2025 - 08:35 711+ kez okundu.
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı'dan CHP Genel Başkanı Özel'in açıklamalarına tepki:

- "Özgür Özel'in bugün sarf ettiği sözler, CHP'de değişmeyen tek şeyin demokrasiye ve hukuk devletine inançsızlık olduğunu ortaya koymaktadır"
ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Özgür Özel'in bugün sarf ettiği sözler, CHP'de değişmeyen tek şeyin demokrasiye ve hukuk devletine inançsızlık olduğunu ortaya koymaktadır." ifadesini kullandı. Yazıcı, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM Grup Toplantısı'ndaki açıklamalarına tepki gösterdi. Paylaşımında, Özel'in açık bir şekilde "intikam siyaseti" izlemekte olduğunu belirten Yazıcı, şunları kaydetti: "Her seçimde aziz milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuş Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na her konuşmasında alışkanlık haline getirdiği hadsizlik, demokrasiyi ve millet iradesini hiçe sayan 'sorunlu' bir zihniyetin tezahürüdür. Özgür Özel'in bugün sarf ettiği sözler, CHP'de değişmeyen tek şeyin demokrasiye ve hukuk devletine inançsızlık olduğunu ortaya koymaktadır. Hakaret, iftira, tehdit içeren bu provokatif dili, siyaset kurumunun itibarsızlaştırılması açısından tehlikeli bulduğumuzu belirtmek istiyorum. CHP Genel Başkanına naçizane tavsiyem, intikam duygusunu geride bırakıp milli iradeyi içine sindirmesidir."
- "Özgür Özel'in bugün sarf ettiği sözler, CHP'de değişmeyen tek şeyin demokrasiye ve hukuk devletine inançsızlık olduğunu ortaya koymaktadır"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Özgür Özel'in bugün sarf ettiği sözler, CHP'de değişmeyen tek şeyin demokrasiye ve hukuk devletine inançsızlık olduğunu ortaya koymaktadır." ifadesini kullandı.

Yazıcı, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM Grup Toplantısı'ndaki açıklamalarına tepki gösterdi.

Paylaşımında, Özel'in açık bir şekilde "intikam siyaseti" izlemekte olduğunu belirten Yazıcı, şunları kaydetti:

"Her seçimde aziz milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuş Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na her konuşmasında alışkanlık haline getirdiği hadsizlik, demokrasiyi ve millet iradesini hiçe sayan 'sorunlu' bir zihniyetin tezahürüdür. Özgür Özel'in bugün sarf ettiği sözler, CHP'de değişmeyen tek şeyin demokrasiye ve hukuk devletine inançsızlık olduğunu ortaya koymaktadır. Hakaret, iftira, tehdit içeren bu provokatif dili, siyaset kurumunun itibarsızlaştırılması açısından tehlikeli bulduğumuzu belirtmek istiyorum. CHP Genel Başkanına naçizane tavsiyem, intikam duygusunu geride bırakıp milli iradeyi içine sindirmesidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.