dask

Amasya'da 47 yıllık öğretmen öğrencilerinin alkışlarıyla emekliliğe ayrıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 06.05.2026 - 14:13, Güncelleme: 06.05.2026 - 15:21 28 kez okundu.
 

Amasya'da 47 yıllık öğretmen öğrencilerinin alkışlarıyla emekliliğe ayrıldı

Amasya'da 47 yıllık öğretmen öğrencilerinin alkışlarıyla emekliliğe ayrıldı
AMASYA (AA) - Amasya'da meslekte 47'nci yılını tamamlayan okul müdürü Kerim Gezer, öğrencilerinin alkışları eşliğinde emekliliğe ayrıldı. Amasya Nihat Bayramoğlu İlkokulu Müdürü Kerim Gezer'i (65), meslekteki son gününde öğrencileri unutmadı. Öğrenciler ve öğretmenler, okulun koridor ve merdivenlerinde uzun bir sıra oluşturarak kuruma son kez gelen Gezer'i alkışladı. Alkışlar eşliğinde duygusal anların yaşandığı uğurlamada Gezer, "İlk görev yerim Bayburt. Ben şu anda 47 yılı çalışıyordum ve 47. yılda emekli olmuş bulunuyorum. Herkese bu şekilde sağlıklı emeklilikler diliyorum. Ömrüm okullarda ve eğitim faaliyetlerinde, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi noktasında tüm özverimizle çalışarak geçti." diye konuştu.  
Amasya'da 47 yıllık öğretmen öğrencilerinin alkışlarıyla emekliliğe ayrıldı

AMASYA (AA) - Amasya'da meslekte 47'nci yılını tamamlayan okul müdürü Kerim Gezer, öğrencilerinin alkışları eşliğinde emekliliğe ayrıldı.

Amasya Nihat Bayramoğlu İlkokulu Müdürü Kerim Gezer'i (65), meslekteki son gününde öğrencileri unutmadı.

Öğrenciler ve öğretmenler, okulun koridor ve merdivenlerinde uzun bir sıra oluşturarak kuruma son kez gelen Gezer'i alkışladı.

Alkışlar eşliğinde duygusal anların yaşandığı uğurlamada Gezer, "İlk görev yerim Bayburt. Ben şu anda 47 yılı çalışıyordum ve 47. yılda emekli olmuş bulunuyorum. Herkese bu şekilde sağlıklı emeklilikler diliyorum. Ömrüm okullarda ve eğitim faaliyetlerinde, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi noktasında tüm özverimizle çalışarak geçti." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.