dask

Amed Sportif Faaliyetler, Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 15.04.2026 - 08:41, Güncelleme: 15.04.2026 - 09:37 28 kez okundu.
 

Amed Sportif Faaliyetler, Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı

Amed Sportif Faaliyetler, Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı
DİYARBAKIR (AA) - Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında deplasmanda Özbeyli Bandırmaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Yeşil-kırmızılı kulübün açıklamasına göre teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde, Şehmus Özer Tesisleri'ndeki idmanda futbolcular atletik koşu ve çift kale maç yaptı. Diyarbakır ekibi, hazırlıklarına yarın devam edecek. Bandırmaspor ile Amed Sportif Faaliyetler, 19 Nisan Pazar günü saat 16.00'da Bandırma 17 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Amed Sportif Faaliyetler, Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı

DİYARBAKIR (AA) - Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında deplasmanda Özbeyli Bandırmaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yeşil-kırmızılı kulübün açıklamasına göre teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde, Şehmus Özer Tesisleri'ndeki idmanda futbolcular atletik koşu ve çift kale maç yaptı.

Diyarbakır ekibi, hazırlıklarına yarın devam edecek.

Bandırmaspor ile Amed Sportif Faaliyetler, 19 Nisan Pazar günü saat 16.00'da Bandırma 17 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.