dask

Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Nürnberg'de ziyaretlere başladı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 01.06.2026 - 11:21, Güncelleme: 01.06.2026 - 11:41 88 kez okundu.
 

Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Nürnberg'de ziyaretlere başladı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Nürnberg'de ziyaretlere başladı
NÜRNBERG (AA) - Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyelerinin yer aldığı heyet, Nürnberg Basın Kulübü (Presseclub Nürnberg) Başkanı Siegfried Zelnhefer'in ev sahipliğinde, Almanya'nın Nürnberg kentinde temaslara başladı. AGC ve Nürnberg Basın Kulübü kardeşliğinin 22. yılı dolayısıyla kente giden AGC Başkanı İdris Taş ve beraberindeki Cemiyet üyesi gazeteciler, Nürnberg Havaalanı'nda Zelnhefer ve yönetimi tarafından karşılandı. Zelnhefer, Antalya'dan gelen heyeti görmekten mutluluk duyduğunu, şehirde güzel etkinliklere ev sahipliği yapacaklarını söyledi. AGC Başkanı Taş da büyük bir heyecanla Nürnberg'e geldiklerini, dostluğun 22 yıldır sürdüğünü belirterek, kendilerini karşılayan kulüp başkanı ve beraberindekilere teşekkür etti. Ardından şehir merkezinde düzenlenen programda, AGC ve Nürnberg Basın Kulübü'nün yaptığı faaliyetler değerlendirildi, bu tür organizasyonların önemi vurgulandı. Heyet daha sonra restorasyonu tamamlanarak yaklaşık iki hafta önce açılışı yapılan Nazi Partisi Mitingleri Belgeleme Merkezi'ni gezdi. Zelnhefer, merkezin yılda 300 bin ziyaretçi ağırladığını, Almanya'nın yanı sıra Avrupa, ABD ve birçok ülkeden ziyaretçi geldiğini söyledi.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Nürnberg'de ziyaretlere başladı

NÜRNBERG (AA) - Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyelerinin yer aldığı heyet, Nürnberg Basın Kulübü (Presseclub Nürnberg) Başkanı Siegfried Zelnhefer'in ev sahipliğinde, Almanya'nın Nürnberg kentinde temaslara başladı.

AGC ve Nürnberg Basın Kulübü kardeşliğinin 22. yılı dolayısıyla kente giden AGC Başkanı İdris Taş ve beraberindeki Cemiyet üyesi gazeteciler, Nürnberg Havaalanı'nda Zelnhefer ve yönetimi tarafından karşılandı.

Zelnhefer, Antalya'dan gelen heyeti görmekten mutluluk duyduğunu, şehirde güzel etkinliklere ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

AGC Başkanı Taş da büyük bir heyecanla Nürnberg'e geldiklerini, dostluğun 22 yıldır sürdüğünü belirterek, kendilerini karşılayan kulüp başkanı ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ardından şehir merkezinde düzenlenen programda, AGC ve Nürnberg Basın Kulübü'nün yaptığı faaliyetler değerlendirildi, bu tür organizasyonların önemi vurgulandı.

Heyet daha sonra restorasyonu tamamlanarak yaklaşık iki hafta önce açılışı yapılan Nazi Partisi Mitingleri Belgeleme Merkezi'ni gezdi.

Zelnhefer, merkezin yılda 300 bin ziyaretçi ağırladığını, Almanya'nın yanı sıra Avrupa, ABD ve birçok ülkeden ziyaretçi geldiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.