dask

Antalya Ramazan etkinliklerinde ‘Türkülerle Kadın’ konseri

Dünya 09.03.2026 - 12:01, Güncelleme: 09.03.2026 - 15:23 320 kez okundu.
 

Antalya Ramazan etkinliklerinde ‘Türkülerle Kadın’ konseri

Antalya Ramazan etkinliklerinde ‘Türkülerle Kadın’ konseri
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri dolu dolu geçiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sahne alan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Kadınlar Korosu’nun ‘Türkülerle Kadın’ konseri izleyenlerden büyük beğeni topladı. ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, Antalyalı vatandaşları her akşam farklı kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde Hacivat-Karagöz orta oyunu ve illüzyon gösteriyle çocuklar keyifli anlar geçiriyor. RAMAZAN AKŞAMLARININ KEYFİ Cumartesi günü gerçekleştirilen şenlikler kapsamında Ankara türkülerinin sevilen ismi Hasan Yılmaz sahne aldı. Hasan Yılmaz seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle vatandaşlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklere kapsamında ise Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Kadınlar Korosu ‘Türkülerle Kadın’ konseriyle sevenleriyle buluştu. Yiğit Aktı şefliğinde gerçekleştirilen konserde Kadınlar Korusu, türküleriyle Ramazan şenliklerine renk kattı. Büyük bir beğeni toplayan ‘Türkülerle Kadın’ konserinin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, şef Yiğit Aktı’ya konser anısına çiçek takdim etti.
Antalya Ramazan etkinliklerinde ‘Türkülerle Kadın’ konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri dolu dolu geçiyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sahne alan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Kadınlar Korosu’nun ‘Türkülerle Kadın’ konseri izleyenlerden büyük beğeni topladı.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, Antalyalı vatandaşları her akşam farklı kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde Hacivat-Karagöz orta oyunu ve illüzyon gösteriyle çocuklar keyifli anlar geçiriyor.

RAMAZAN AKŞAMLARININ KEYFİ

Cumartesi günü gerçekleştirilen şenlikler kapsamında Ankara türkülerinin sevilen ismi Hasan Yılmaz sahne aldı. Hasan Yılmaz seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle vatandaşlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklere kapsamında ise Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Kadınlar Korosu ‘Türkülerle Kadın’ konseriyle sevenleriyle buluştu. Yiğit Aktı şefliğinde gerçekleştirilen konserde Kadınlar Korusu, türküleriyle Ramazan şenliklerine renk kattı.

Büyük bir beğeni toplayan ‘Türkülerle Kadın’ konserinin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, şef Yiğit Aktı’ya konser anısına çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.