dask

Antalya’da Çalılık Alanda Yangın Paniği: Alevler Ev ve İş Yerlerine Ulaşmadan Söndürüldü

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 28.08.2026 - 15:34, Güncelleme: 28.08.2026 - 15:39 277 kez okundu.
 

Antalya’da Çalılık Alanda Yangın Paniği: Alevler Ev ve İş Yerlerine Ulaşmadan Söndürüldü

Antalya’nın Kepez ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılırken ekiplerin müdahalesiyle ev ve iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.
Antalya’nın Kepez ilçesinde ot, çalılık ve atıl inşaat malzemelerinin bulunduğu alanda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın, Altınova Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bölgede etkili olan rüzgarın da etkisiyle çevreye doğru yayıldı. İtfaiye ekipleri hızla müdahale etti Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, ot ve çalılıkların yanı sıra alanda bulunan atıl durumdaki inşaat malzemeleri nedeniyle hızla yayılan yangına müdahale etti. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak çalışmalar sırasında bölgenin güvenliğini sağladı. Yangın yerleşim alanlarına sıçramadan söndürüldü Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın, çevrede bulunan ev ve iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesine yönelik çalışma başlatıldı . Kepez’de yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü Altınova Mahallesi’nde yaşanan yangında can kaybı veya yaralanma olup olmadığına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, ekiplerin zamanında müdahalesiyle alevlerin yerleşim alanlarına ulaşmasının önüne geçildi.
Antalya’nın Kepez ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılırken ekiplerin müdahalesiyle ev ve iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

Antalya’nın Kepez ilçesinde ot, çalılık ve atıl inşaat malzemelerinin bulunduğu alanda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, Altınova Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bölgede etkili olan rüzgarın da etkisiyle çevreye doğru yayıldı.

İtfaiye ekipleri hızla müdahale etti

Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, ot ve çalılıkların yanı sıra alanda bulunan atıl durumdaki inşaat malzemeleri nedeniyle hızla yayılan yangına müdahale etti.

Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak çalışmalar sırasında bölgenin güvenliğini sağladı.

Yangın yerleşim alanlarına sıçramadan söndürüldü

Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın, çevrede bulunan ev ve iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesine yönelik çalışma başlatıldı

.

Kepez’de yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü

Altınova Mahallesi’nde yaşanan yangında can kaybı veya yaralanma olup olmadığına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, ekiplerin zamanında müdahalesiyle alevlerin yerleşim alanlarına ulaşmasının önüne geçildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.