dask

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Alhajri hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 20.09.2023 - 15:11, Güncelleme: 20.09.2023 - 16:31 2630+ kez okundu.
 

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Alhajri hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Alhajri hakkında suç duyurusunda bulunuldu
ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakaret içeren sosyal medya paylaşımlarının sahibi Kuveytli hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığının koordinesinde, İstihbarat Başkanlığının desteğiyle, "Abdulaziz Ramih" adını kullanan "sözde yazar"ın Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunan çok sayıda paylaşım yaptığının belirlendiğini kaydetti. Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı: "Şahsın, Atatürk'e hakarette bulunmak suçundan gözaltına alınan A.E.S'ye sosyal medya hesabından destek veren paylaşımları da tespit edilmiştir. Şahsın kimliği tespit edilmiş gerçek adının Abdülaziz E. Alhajri olduğu ve Kuveyt'te yaşadığı belirlenmiştir. Bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Konu hassasiyetle takip edilmektedir."
Atatürk'e hakaret eden Kuveytli Alhajri hakkında suç duyurusunda bulunuldu

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakaret içeren sosyal medya paylaşımlarının sahibi Kuveytli hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığının koordinesinde, İstihbarat Başkanlığının desteğiyle, "Abdulaziz Ramih" adını kullanan "sözde yazar"ın Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunan çok sayıda paylaşım yaptığının belirlendiğini kaydetti.

Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Şahsın, Atatürk'e hakarette bulunmak suçundan gözaltına alınan A.E.S'ye sosyal medya hesabından destek veren paylaşımları da tespit edilmiştir. Şahsın kimliği tespit edilmiş gerçek adının Abdülaziz E. Alhajri olduğu ve Kuveyt'te yaşadığı belirlenmiştir. Bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Konu hassasiyetle takip edilmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.