dask

Aydın'da bir evde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 21.11.2024 - 08:33, Güncelleme: 21.11.2024 - 02:12 1109+ kez okundu.
 

Aydın'da bir evde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi

- Yangında, dumandan etkilenen kedi ve kuş, itfaiyenin kalp masajı yapmasına ve oksijen vermesine rağmen öldü
AYDIN (AA) - Aydın'ın Söke ilçesinde bir evde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi.Konak Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın 2. katındaki dairede henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.İtfaiye ekipleri binanın 3. katında mahsur kalan 4 kişi, bir kedi ve bir kuşu tahliye etti.Dumandan etkilenen 3 kişi, ambulansta ayakta tedavi edildi.İtfaiye ekipleri dumandan etkilenen kedi ve kuşa da bir süre oksijen vererek kalp masajı yaptı.Ekiplerin bu müdahalesine rağmen kedi ve kuş kurtarılamadı.Yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.Olayda, yangının çıktığı daire kullanılmaz hale geldi.
- Yangında, dumandan etkilenen kedi ve kuş, itfaiyenin kalp masajı yapmasına ve oksijen vermesine rağmen öldü

AYDIN (AA) - Aydın'ın Söke ilçesinde bir evde çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

Konak Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın 2. katındaki dairede henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri binanın 3. katında mahsur kalan 4 kişi, bir kedi ve bir kuşu tahliye etti.

Dumandan etkilenen 3 kişi, ambulansta ayakta tedavi edildi.

İtfaiye ekipleri dumandan etkilenen kedi ve kuşa da bir süre oksijen vererek kalp masajı yaptı.

Ekiplerin bu müdahalesine rağmen kedi ve kuş kurtarılamadı.

Yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Olayda, yangının çıktığı daire kullanılmaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.