dask

BAE ve Hollanda dışişleri bakanları bölgesel gelişmeleri ve ikili ilişkileri görüştü

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 22.04.2026 - 15:36, Güncelleme: 22.04.2026 - 15:40 97 kez okundu.
 

BAE ve Hollanda dışişleri bakanları bölgesel gelişmeleri ve ikili ilişkileri görüştü

BAE ve Hollanda dışişleri bakanları bölgesel gelişmeleri ve ikili ilişkileri görüştü
İSTANBUL (AA) - Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid Al Nahyan, Hollanda Dışişleri Bakanı Tom Berendsen ile İran'ın BAE'yi ve bölgedeki bazı ülkeleri hedef alan saldırılarının yansımalarını ve ABD ile İran arasında ilan edilen geçici ateşkesin ardından yaşanan gelişmeleri ele aldı. BAE Dışişleri Bakanlığının açıklamasına göre, Al Nahyan ve Berendsen, yaptıkları görüşmede İran'ın BAE ile bölgedeki bazı ülkelere yönelik saldırıları ile bölgedeki genel durumu değerlendirdi. Bakanlar, ABD ile İran arasında geçici ateşkes ilanı sonrasındaki durumu, bölgesel meseleleri, bunların güvenlik ve istikrara etkilerini görüştü. Ayrıca BAE ve Hollanda arasındaki ikili ilişkiler ve bu ilişkilerin nasıl güçlendirilebileceği konuları da ele alındı.
BAE ve Hollanda dışişleri bakanları bölgesel gelişmeleri ve ikili ilişkileri görüştü

İSTANBUL (AA) - Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid Al Nahyan, Hollanda Dışişleri Bakanı Tom Berendsen ile İran'ın BAE'yi ve bölgedeki bazı ülkeleri hedef alan saldırılarının yansımalarını ve ABD ile İran arasında ilan edilen geçici ateşkesin ardından yaşanan gelişmeleri ele aldı.

BAE Dışişleri Bakanlığının açıklamasına göre, Al Nahyan ve Berendsen, yaptıkları görüşmede İran'ın BAE ile bölgedeki bazı ülkelere yönelik saldırıları ile bölgedeki genel durumu değerlendirdi.

Bakanlar, ABD ile İran arasında geçici ateşkes ilanı sonrasındaki durumu, bölgesel meseleleri, bunların güvenlik ve istikrara etkilerini görüştü.

Ayrıca BAE ve Hollanda arasındaki ikili ilişkiler ve bu ilişkilerin nasıl güçlendirilebileceği konuları da ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.