dask

Bayrampaşa'da kavgayı ayırmaya çalışan esnaf kurşunun isabet etmesi sonucu öldü

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 31.07.2026 - 13:16, Güncelleme: 31.07.2026 - 13:17 141 kez okundu.
 

Bayrampaşa'da kavgayı ayırmaya çalışan esnaf kurşunun isabet etmesi sonucu öldü

Bayrampaşa'da kavgayı ayırmaya çalışan esnaf kurşunun isabet etmesi sonucu öldü
İSTANBUL (AA) - İstanbul Bayrampaşa'da bir kişinin, iki grup arasında çıkan kavgada tarafları ayırmaya çalışırken ateş alan silahtan çıkan kurşunla yaralanarak ölmesine ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı. İsmetpaşa Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde R.Ö. ile Ç.C. arasında "Ne bakıyorsun?" konusunda tartışma çıktı. Tartışmadan kısa bir süre sonra kocası E.E.C'yi alıp olay yerine gelen Ç.C. ile R.Ö. ve babası C.Ö. arasında arbede çıktı. Arbede sırasında R.Ö. ve C.Ö'nün, E.E.C'nin belinden almaya çalıştıkları silah ateş aldı. Silahtan çıkan kurşun tarafları ayırmaya çalışan esnaf Mehmet P'ye (56) isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralı, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan R.Ö, C.Ö. ve E.E.C, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İncelemelerde R.Ö'nün 9, C.Ö'nün 3, E.E.C'nin ise 13 suç kaydı olduğu belirlendi.
Bayrampaşa'da kavgayı ayırmaya çalışan esnaf kurşunun isabet etmesi sonucu öldü

İSTANBUL (AA) - İstanbul Bayrampaşa'da bir kişinin, iki grup arasında çıkan kavgada tarafları ayırmaya çalışırken ateş alan silahtan çıkan kurşunla yaralanarak ölmesine ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

İsmetpaşa Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde R.Ö. ile Ç.C. arasında "Ne bakıyorsun?" konusunda tartışma çıktı.

Tartışmadan kısa bir süre sonra kocası E.E.C'yi alıp olay yerine gelen Ç.C. ile R.Ö. ve babası C.Ö. arasında arbede çıktı.

Arbede sırasında R.Ö. ve C.Ö'nün, E.E.C'nin belinden almaya çalıştıkları silah ateş aldı.

Silahtan çıkan kurşun tarafları ayırmaya çalışan esnaf Mehmet P'ye (56) isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralı, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis tarafından gözaltına alınan R.Ö, C.Ö. ve E.E.C, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İncelemelerde R.Ö'nün 9, C.Ö'nün 3, E.E.C'nin ise 13 suç kaydı olduğu belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.