dask

Bitlis'te tedavi gören çocuklara oyuncak ve kitap dağıtıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 02.03.2026 - 14:42, Güncelleme: 02.03.2026 - 15:01 47 kez okundu.
 

Bitlis'te tedavi gören çocuklara oyuncak ve kitap dağıtıldı

Bitlis'te tedavi gören çocuklara oyuncak ve kitap dağıtıldı
BİTLİS (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Şifa Oyuncağım" projesi kapsamında hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak ve kitap hediye edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kız Yurt Müdürlüğü'ndeki gönüllü öğrenciler, Bitlis Devlet Hastanesi'nde çocuk servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Öğrenciler, oyun oynayarak moral verdikleri çocuklara ooyuncak ve kitap hediye etti. Yurt Hizmetleri Müdürü İbrahim Korkmaz, projeyle çocukların tedavi süreçlerine psikososyal destek sunulmasının amaçladığını belirtti. Hastanede tedavi gören çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve yüzlerinde tebessüm oluşturmak istediklerini ifade eden Korkmaz, gönüllü öğrencilerin katkısıyla gerçekleştirilen ziyaretin çocukların iyileşme sürecine katkı sunmasını temenni ettiklerini dile getirdi. Korkmaz, desteklerinden dolayı Vali Ahmet Karakaya ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış'a teşekkür etti.  
Bitlis'te tedavi gören çocuklara oyuncak ve kitap dağıtıldı

BİTLİS (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Şifa Oyuncağım" projesi kapsamında hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak ve kitap hediye edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kız Yurt Müdürlüğü'ndeki gönüllü öğrenciler, Bitlis Devlet Hastanesi'nde çocuk servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Öğrenciler, oyun oynayarak moral verdikleri çocuklara ooyuncak ve kitap hediye etti.

Yurt Hizmetleri Müdürü İbrahim Korkmaz, projeyle çocukların tedavi süreçlerine psikososyal destek sunulmasının amaçladığını belirtti.

Hastanede tedavi gören çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve yüzlerinde tebessüm oluşturmak istediklerini ifade eden Korkmaz, gönüllü öğrencilerin katkısıyla gerçekleştirilen ziyaretin çocukların iyileşme sürecine katkı sunmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Korkmaz, desteklerinden dolayı Vali Ahmet Karakaya ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış'a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.