CHP’li Meclis Üyesi AK Parti’ye Katıldı
CHP’li Meclis Üyesi AK Parti’ye Katıldı
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in Doğanşehir ziyareti kapsamında, CHP’den istifa eden Meclis Üyesi Ergün Günaydın AK Parti’ye katıldı; programda birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette İlçe Başkanı Rüstem Çatı ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Gerçekleştirilen buluşmada, yerel yönetim çalışmaları ve bölgenin gelişimine yönelik konular ele alındı.
Program kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden Doğanşehir Belediye Meclis Üyesi ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ergün Günaydın’ın AK Parti’ye katılımı gerçekleşti. Günaydın’a parti rozeti, Başkan Sami Er tarafından takdim edildi.
Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, Malatya’nın kalkınması ve Doğanşehir’in geleceğine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. Katılımcılar, hizmet odaklı siyaset anlayışıyla bölgeye katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
