dask

DEVA Genel Merkez'de yeni yapılanma

Siyaset 29.04.2022 - 09:44, Güncelleme: 29.04.2022 - 13:43 3750+ kez okundu.
 

DEVA Genel Merkez'de yeni yapılanma

DEVA Genel Merkez'de yeni yapılanma
DEVA Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu’nun yapılanmasında yeniliğe gidildi. ANKARA (İGFA) - Ali Babacan'ın genel başkanlığındaki DEVA Partisi'nde Genel Merkez yapılanmasında değişikliğe gidildi. Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanlığı kurulurken önceki dönemde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Candan Karlıtekin, Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanı oldu. Karlıtekin’den boşalan koltuğa ise partinin genel merkez yönetim kurulu üyelerinden Cem Avşar getirildi. DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları başkanlığı görevinin bundan böyle Cem Avşar'ın yürüteceği bildirildi. Ayrıca mevcut genel başkan yardımcılarından Burak Dalgın ve Münevver Helûn Fırat’ın sorumluluk alanları genişletildi. DEVA Partisi’nin yeni yapılanmasındaki değişiklikler şöyle gerçekleşti: Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanı Candan Karlıtekin. Sanayi, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm Politikaları Başkanı Burak Dalgın. Kültür, Sanat ve Turizm Politikaları Başkanı Münevver Helûn Fırat. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Cem Avşar.
DEVA Genel Merkez'de yeni yapılanma

DEVA Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu’nun yapılanmasında yeniliğe gidildi.

ANKARA (İGFA) - Ali Babacan'ın genel başkanlığındaki DEVA Partisi'nde Genel Merkez yapılanmasında değişikliğe gidildi.

Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanlığı kurulurken önceki dönemde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Candan Karlıtekin, Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanı oldu. Karlıtekin’den boşalan koltuğa ise partinin genel merkez yönetim kurulu üyelerinden Cem Avşar getirildi. DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları başkanlığı görevinin bundan böyle Cem Avşar'ın yürüteceği bildirildi.

Ayrıca mevcut genel başkan yardımcılarından Burak Dalgın ve Münevver Helûn Fırat’ın sorumluluk alanları genişletildi.

DEVA Partisi’nin yeni yapılanmasındaki değişiklikler şöyle gerçekleşti:

Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanı Candan Karlıtekin. Sanayi, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm Politikaları Başkanı Burak Dalgın. Kültür, Sanat ve Turizm Politikaları Başkanı Münevver Helûn Fırat. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Cem Avşar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.