dask

Düzce'de sis etkili oldu

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 01.11.2023 - 09:36, Güncelleme: 01.11.2023 - 09:39 1090+ kez okundu.
 

Düzce'de sis etkili oldu

Düzce'de sis etkili oldu
DÜZCE (AA) - Düzce'de sis etkisini gösterdi. Kentte gece başlayan sis, sabah etkisini artırdı. Güneyden Abant, Elmacık, Keremali, kuzeyden Orhan ve Kaplandede dağlarının çevrelediği Düzce Ovası'nı sis bastırdı. Ovanın etrafındaki yerleşim birimleri ile Ankara ve İstanbul arasında ulaşımı sağlayan D-100 kara yolunun Düzce geçişi ile Gölyaka-Düzce bağlantı yolu ve Kalıcı Konutlar bölgesinde sis nedeniyle görüş mesafesi düştü. Dağların eteklerinde oluşan ve adeta sis denizini andıran manzara, yüksek kesimlerden görüntülendi.
Düzce'de sis etkili oldu

DÜZCE (AA) - Düzce'de sis etkisini gösterdi.

Kentte gece başlayan sis, sabah etkisini artırdı. Güneyden Abant, Elmacık, Keremali, kuzeyden Orhan ve Kaplandede dağlarının çevrelediği Düzce Ovası'nı sis bastırdı.

Ovanın etrafındaki yerleşim birimleri ile Ankara ve İstanbul arasında ulaşımı sağlayan D-100 kara yolunun Düzce geçişi ile Gölyaka-Düzce bağlantı yolu ve Kalıcı Konutlar bölgesinde sis nedeniyle görüş mesafesi düştü.

Dağların eteklerinde oluşan ve adeta sis denizini andıran manzara, yüksek kesimlerden görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.