dask

Gaziantep’te Alleben Deresi taştı!

Dünya 03.05.2026 - 17:52, Güncelleme: 04.05.2026 - 12:58 12 kez okundu.
 

Gaziantep’te Alleben Deresi taştı!

Gaziantep’te Alleben Deresi taştı!
Gaziantep Valiliği, kentte etkisini artıran yağışlar nedeniyle Alleben Deresi’nde taşkınlar yaşandığını duyurdu. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürürken vatandaşlara uyarı yapıldı. GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Valiliği, kentte son yılların en etkili yağışlarından birinin yaşandığını açıkladı. Şiddetli yağış nedeniyle Alleben Deresi’nde yer yer su taşkınlarının meydana geldiği bildirildi.   Gazi şehrimizde etkili olan yoğun yağış nedeniyle Alleben Deresi taşmıştır. Vatandaşlarımızın güvenliği için lütfen Alleben Deresi ve diğer dere yataklarının bulunduğu alanlardan uzak duralım. Taşkın riski bulunan bölgelerde bulunmayalım, dikkatli olalım. Lütfen yetkililerin… pic.twitter.com/NU6k1rtRoY — Gaziantep Büyükşehir (@GaziantepBeld) May 3, 2026   Valilikten yapılan açıklamada, su baskınları ve olası olumsuzluklara karşı tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğu ve sahada aktif şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve ilgili kurumların koordinasyon içinde müdahalelerine devam ettiği kaydedildi.   Vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunan yetkililer, yağış etkisini kaybedip dere akışları normale dönene kadar başta Alleben Deresi olmak üzere dere yatakları ve su akışının yoğun olduğu bölgelerden uzak durulması gerektiğini vurguladı.   Açıklamada ayrıca, yetkililerin uyarılarının dikkate alınmasının önemine işaret edilerek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbirlerin sürdüğü ifade edildi.
Gaziantep’te Alleben Deresi taştı!

Gaziantep Valiliği, kentte etkisini artıran yağışlar nedeniyle Alleben Deresi’nde taşkınlar yaşandığını duyurdu. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürürken vatandaşlara uyarı yapıldı.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Valiliği, kentte son yılların en etkili yağışlarından birinin yaşandığını açıkladı. Şiddetli yağış nedeniyle Alleben Deresi’nde yer yer su taşkınlarının meydana geldiği bildirildi.

 

Gazi şehrimizde etkili olan yoğun yağış nedeniyle Alleben Deresi taşmıştır.

Vatandaşlarımızın güvenliği için lütfen Alleben Deresi ve diğer dere yataklarının bulunduğu alanlardan uzak duralım. Taşkın riski bulunan bölgelerde bulunmayalım, dikkatli olalım.

Lütfen yetkililerin… pic.twitter.com/NU6k1rtRoY

Gaziantep Büyükşehir (@GaziantepBeld) May 3, 2026

 

Valilikten yapılan açıklamada, su baskınları ve olası olumsuzluklara karşı tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğu ve sahada aktif şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve ilgili kurumların koordinasyon içinde müdahalelerine devam ettiği kaydedildi.

 

Vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunan yetkililer, yağış etkisini kaybedip dere akışları normale dönene kadar başta Alleben Deresi olmak üzere dere yatakları ve su akışının yoğun olduğu bölgelerden uzak durulması gerektiğini vurguladı.

 

Açıklamada ayrıca, yetkililerin uyarılarının dikkate alınmasının önemine işaret edilerek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbirlerin sürdüğü ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.