dask

Kütahya’da kursiyerlerin ürünleri sergide beğeni kazandı

Dünya 10.06.2026 - 18:21, Güncelleme: 11.06.2026 - 09:40 76 kez okundu.
 

Kütahya’da kursiyerlerin ürünleri sergide beğeni kazandı

Kütahya’da kursiyerlerin ürünleri sergide beğeni kazandı
Kütahya Halk Eğitimi Merkezi tarafından Ziraat Mahallesi’nde düzenlenen Yıl Sonu Giyim Üretim Teknolojileri Sergisi, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin’in katılımıyla gerçekleştirildi. KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Vakıfbank İlkokulu’nda açılan sergide kursiyerler tarafından yıl boyunca büyük emek ve özveriyle hazırlanan giyim ve tekstil ürünleri vatandaşlarımızın beğenisine sunuldu. El sanatları ve mesleki eğitim alanında ortaya konulan çalışmaların yer aldığı sergide, kursiyerlerin üretkenliği ve yetenekleri takdir topladı. Sergiyi inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ertekin, kursiyerler ve eğitmenlerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hayat boyu öğrenme anlayışıyla yürütülen eğitim faaliyetlerinin vatandaşlarımızın kişisel gelişimine, meslek edinmesine ve üretime katılımına önemli katkılar sunduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Ertekin, emeği geçen tüm kursiyerleri ve eğitimcileri tebrik etti. Toplumsal gelişime katkı sağlayan eğitim faaliyetlerinin önemine vurgu yapılan program, sergilenen çalışmaların incelenmesinin ardından sona erdi.
Kütahya’da kursiyerlerin ürünleri sergide beğeni kazandı

Kütahya Halk Eğitimi Merkezi tarafından Ziraat Mahallesi’nde düzenlenen Yıl Sonu Giyim Üretim Teknolojileri Sergisi, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Vakıfbank İlkokulu’nda açılan sergide kursiyerler tarafından yıl boyunca büyük emek ve özveriyle hazırlanan giyim ve tekstil ürünleri vatandaşlarımızın beğenisine sunuldu.

El sanatları ve mesleki eğitim alanında ortaya konulan çalışmaların yer aldığı sergide, kursiyerlerin üretkenliği ve yetenekleri takdir topladı.

Sergiyi inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ertekin, kursiyerler ve eğitmenlerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hayat boyu öğrenme anlayışıyla yürütülen eğitim faaliyetlerinin vatandaşlarımızın kişisel gelişimine, meslek edinmesine ve üretime katılımına önemli katkılar sunduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Ertekin, emeği geçen tüm kursiyerleri ve eğitimcileri tebrik etti.

Toplumsal gelişime katkı sağlayan eğitim faaliyetlerinin önemine vurgu yapılan program, sergilenen çalışmaların incelenmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.