dask

Pakistan ve İsviçre dışişleri bakanları, ABD-İran konusunu görüştü

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 13.06.2026 - 13:30, Güncelleme: 13.06.2026 - 13:38 128 kez okundu.
 

Pakistan ve İsviçre dışişleri bakanları, ABD-İran konusunu görüştü

Pakistan ve İsviçre dışişleri bakanları, ABD-İran konusunu görüştü
ANKARA (AA) - Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ve İsviçre Dışişleri Bakanı Ignazio Cassis, ABD-İran konusunu ele aldıkları telefon görüşmesi yaptı. Pakistan Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Pakistan Dışişleri Bakanı Dar, İsviçreli mevkidaşı Cassis ile telefonda görüştü. Görüşmede, ABD ile İran arasında kat edilen yolu "cesaret verici" olarak nitelendiren iki bakan, verilen çabaların bölgede en kısa zamanda barış ve istikrara yol açmasını umduklarını kaydetti. Dar ve Cassis, yakın iletişim halinde olunması konusunda mutabık kaldı.  
Pakistan ve İsviçre dışişleri bakanları, ABD-İran konusunu görüştü

ANKARA (AA) - Pakistan Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ve İsviçre Dışişleri Bakanı Ignazio Cassis, ABD-İran konusunu ele aldıkları telefon görüşmesi yaptı.

Pakistan Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Pakistan Dışişleri Bakanı Dar, İsviçreli mevkidaşı Cassis ile telefonda görüştü.

Görüşmede, ABD ile İran arasında kat edilen yolu "cesaret verici" olarak nitelendiren iki bakan, verilen çabaların bölgede en kısa zamanda barış ve istikrara yol açmasını umduklarını kaydetti.

Dar ve Cassis, yakın iletişim halinde olunması konusunda mutabık kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.