dask

Sakarya’da baharın büyüleyici cümbüşü

Dünya 07.04.2026 - 16:56, Güncelleme: 08.04.2026 - 08:47 48 kez okundu.
 

Sakarya’da baharın büyüleyici cümbüşü

Sakarya’da baharın büyüleyici cümbüşü
Sakarya’da baharın gelişiyle birlikte doğanın uyanışı şehir genelinde kendini hissettirmeye başladı. SAKARYA (İGFA) - Baharın gelişiyle birlikte Sakarya’nın dört bir yanında doğa uyanırken, parklar, refüjler ve yeşil alanlar Büyükşehir’in 200 bin adet lale, sümbül, çuha çiçeği ve menekşe dikimiyle rengârenk bir görüntüye kavuştu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte parklar, bahçeler ve yeşil alanlar rengârenk çiçeklerle buluşarak şehre güzellik kattı.   200 bin adet çiçek Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanları bahar mevsimine hazır hale getirdi. Kentin dört bir yanında ağaçlar çiçek açarken ekiplerin yaptığı çiçek dikimiyle ortaya doyumsuz bir manzara çıktı.   Ekipler şehrin merkez bölgelerinde 200 bin adet lale, sümbül, çuha çiçeği ve menekşe dikimi yaptı. Refüjler, parklar ve akıllı kavşaklarda çiçek açtı ve şehir genelinde görsel bir şölen oluştu.   Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizin güzelliğine güzellik katan ağaçlar ve özenle toprakla buluşturduğumuz mevsimlik çiçeklerimiz kendini göstermeye başladı. ‘Bu Şehir Hepimizin’ anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında hemşerilerimizin hafızasında yer edecek görsel alanlar oluşturduk. Sahada özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.  
Sakarya’da baharın büyüleyici cümbüşü

Sakarya’da baharın gelişiyle birlikte doğanın uyanışı şehir genelinde kendini hissettirmeye başladı.

SAKARYA (İGFA) - Baharın gelişiyle birlikte Sakarya’nın dört bir yanında doğa uyanırken, parklar, refüjler ve yeşil alanlar Büyükşehir’in 200 bin adet lale, sümbül, çuha çiçeği ve menekşe dikimiyle rengârenk bir görüntüye kavuştu.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte parklar, bahçeler ve yeşil alanlar rengârenk çiçeklerle buluşarak şehre güzellik kattı.

 

200 bin adet çiçek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanları bahar mevsimine hazır hale getirdi. Kentin dört bir yanında ağaçlar çiçek açarken ekiplerin yaptığı çiçek dikimiyle ortaya doyumsuz bir manzara çıktı.

 

Ekipler şehrin merkez bölgelerinde 200 bin adet lale, sümbül, çuha çiçeği ve menekşe dikimi yaptı.

Refüjler, parklar ve akıllı kavşaklarda çiçek açtı ve şehir genelinde görsel bir şölen oluştu.

 

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizin güzelliğine güzellik katan ağaçlar ve özenle toprakla buluşturduğumuz mevsimlik çiçeklerimiz kendini göstermeye başladı. ‘Bu Şehir Hepimizin’ anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında hemşerilerimizin hafızasında yer edecek görsel alanlar oluşturduk. Sahada özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.