dask

Temel Karamollaoğlu:

Gündem 19.12.2021 - 15:41, Güncelleme: 19.12.2021 - 22:14 10635+ kez okundu.
 

Temel Karamollaoğlu:

Temel Karamollaoğlu: "Zihniyet değişimine ihtiyaç var"
Partisinin 8. olağan genel kurulu için Bursa'ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümetin genel politikalarına yönelik eleştirilerde bulunarak, Türkiye'nin zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunu söyledi.BURSA (İGFA) - Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın olağan genel kurulu, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun da katılımıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Türkiye'de adalet duygusunun çok zayıfladığını ifade eden Genel Başkan Karamollaoğlu, "Siz iktidarda biriyle davalı olduğunuz zaman hakkınızı alamıyorsanız adalet yoktur. Adalet olmazsa olmaz. Peki ülkenin problemleri nasıl çözülecek. İş ehline verilmeli. İş ehline verilmezse problem çözülmez" dedi. Zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, "Bir ülkede üretim her safhada olmalı. Bir ülke üreterek kalkınır. Her konuda bizim hamlelere ihtiyacımız var. Asgari ücreti ne yapıp edip yoksulluk sınırdan yukarı yükselteceğiz" dedi. Hiç bir zaman davalarından vazgeçmediklerini belirten Karamollaoğlu, ülkenin barış ve huzuru için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. https://www.youtube.com/watch?v=29TMuzTNpRM
Temel Karamollaoğlu: "Zihniyet değişimine ihtiyaç var"

Partisinin 8. olağan genel kurulu için Bursa'ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümetin genel politikalarına yönelik eleştirilerde bulunarak, Türkiye'nin zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunu söyledi.

BURSA (İGFA) - Saadet Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın olağan genel kurulu, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun da katılımıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Türkiye'de adalet duygusunun çok zayıfladığını ifade eden Genel Başkan Karamollaoğlu, "Siz iktidarda biriyle davalı olduğunuz zaman hakkınızı alamıyorsanız adalet yoktur. Adalet olmazsa olmaz. Peki ülkenin problemleri nasıl çözülecek. İş ehline verilmeli. İş ehline verilmezse problem çözülmez" dedi.

Zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, "Bir ülkede üretim her safhada olmalı. Bir ülke üreterek kalkınır. Her konuda bizim hamlelere ihtiyacımız var. Asgari ücreti ne yapıp edip yoksulluk sınırdan yukarı yükselteceğiz" dedi.

Hiç bir zaman davalarından vazgeçmediklerini belirten Karamollaoğlu, ülkenin barış ve huzuru için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=29TMuzTNpRM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.