dask

Trabzon'da "Uzungöl Kış Festivali" sona erdi

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 26.01.2026 - 08:32, Güncelleme: 26.01.2026 - 08:54 446 kez okundu.
 

Trabzon'da "Uzungöl Kış Festivali" sona erdi

- Romanyalı ünlü şarkıcı Otilia festivalde sahne aldı
TRABZON (AA) - Trabzon'un Çaykara ilçesinde organize edilen "Uzungöl Kış Festivali" tamamlandı. Valilik koordinesinde, Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de düzenlenen festivalin son gününde çeşitli etkinlikler yapıldı. Festivale katılanlar, amatör kayak alanında kayak yaparak kışın keyfini çıkardı. İsmail Türüt, Onay Şahin, Gökhan Tutum, Burak Yeter ve yöresel sanatçıların konser verdiği festivalde, vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı. Türk bayrağı eşliğinde Uzungöl'de gerçekleştirilen flyboard gösterilerini ise katılımcılar ilgiyle takip etti. Festival kapsamında Romanyalı ünlü şarkıcı Otilia da sahne aldı. Dünyaca ünlü "Bilionera" şarkısını seslendiren Otilia'ya, konser alanını dolduran vatandaşlar telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti. Türkçe şarkı da seslendiren Otilia, katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.
- Romanyalı ünlü şarkıcı Otilia festivalde sahne aldı

TRABZON (AA) - Trabzon'un Çaykara ilçesinde organize edilen " Uzungöl Kış Festivali" tamamlandı.

Valilik koordinesinde, Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de düzenlenen festivalin son gününde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Festivale katılanlar, amatör kayak alanında kayak yaparak kışın keyfini çıkardı.

İsmail Türüt, Onay Şahin, Gökhan Tutum, Burak Yeter ve yöresel sanatçıların konser verdiği festivalde, vatandaşlar eğlenceli anlar yaşadı.

Türk bayrağı eşliğinde Uzungöl'de gerçekleştirilen flyboard gösterilerini ise katılımcılar ilgiyle takip etti.

Festival kapsamında Romanyalı ünlü şarkıcı Otilia da sahne aldı.

Dünyaca ünlü "Bilionera" şarkısını seslendiren Otilia'ya, konser alanını dolduran vatandaşlar telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti.

Türkçe şarkı da seslendiren Otilia, katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.