Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Vefa, sporseverleri Erciyes'teki şampiyonaya davet etti:

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 13.03.2025 - 13:00, Güncelleme: 13.03.2025 - 13:03 140 kez okundu.
 

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Vefa, sporseverleri Erciyes'teki şampiyonaya davet etti:

- "Bu organizasyon sadece sporun gelişimine değil, aynı zamanda ülkemizin ekonomisine ve turizmine de büyük katkı sağlıyor"
ANKARA (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Mehmet Sadık Vefa, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'nın (SNX Türkiye) 15-16 Mart tarihlerinde Kayseri Erciyes'te ikinci kez düzenlenecek etabına sporseverleri ve vatandaşları davet etti. TMF Başkanı Mehmet Sadık Vefa, yapılan açıklamada, organizasyonun Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından en prestijli ekstrem spor etkinlikleri arasında gösterildiğini belirterek, "Bu organizasyon, sporun gelişimine olduğu kadar ülkemizin ekonomisine ve turizmine de büyük katkı sağlıyor." değerlendirmesinde bulundu. Şampiyonanın televizyon, internet ve sosyal medya yayınlarıyla 86 ülkeye ulaşmasının hedeflendiğini anlatan Vefa, "Dünyanın dört bir yanından en iyi snowcross sporcuları, Erciyes'te izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak." ifadelerini kullandı. Şampiyonanın Finlandiya ayağında Türkiye adına yarışan ilk Türk sporcu unvanını kazanan Galip Alp Baysan da Erciyes'te dereceye girmek için mücadele edeceğini anlatan Vefa, "Bu organizasyon motosiklet sporlarına olan ilginin artmasına katkı sağlıyor. Tüm sporseverleri ve halkımızı Erciyes'e bekliyoruz." ifadelerini kullandı.  
- "Bu organizasyon sadece sporun gelişimine değil, aynı zamanda ülkemizin ekonomisine ve turizmine de büyük katkı sağlıyor"

ANKARA (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Mehmet Sadık Vefa, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'nın (SNX Türkiye) 15-16 Mart tarihlerinde Kayseri Erciyes'te ikinci kez düzenlenecek etabına sporseverleri ve vatandaşları davet etti.

TMF Başkanı Mehmet Sadık Vefa, yapılan açıklamada, organizasyonun Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından en prestijli ekstrem spor etkinlikleri arasında gösterildiğini belirterek, "Bu organizasyon, sporun gelişimine olduğu kadar ülkemizin ekonomisine ve turizmine de büyük katkı sağlıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Şampiyonanın televizyon, internet ve sosyal medya yayınlarıyla 86 ülkeye ulaşmasının hedeflendiğini anlatan Vefa, "Dünyanın dört bir yanından en iyi snowcross sporcuları, Erciyes'te izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak." ifadelerini kullandı.

Şampiyonanın Finlandiya ayağında Türkiye adına yarışan ilk Türk sporcu unvanını kazanan Galip Alp Baysan da Erciyes'te dereceye girmek için mücadele edeceğini anlatan Vefa, "Bu organizasyon motosiklet sporlarına olan ilginin artmasına katkı sağlıyor. Tüm sporseverleri ve halkımızı Erciyes'e bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü bayan avcılar escort istanbul escort beylikdüzü escort bahceşehir escort esenyurt escort fındıkzade escort fındıkzade escort istanbul escort şişli escort