dask

BBDSO, piyanist Cem Babacan ile Avusturyalı şef Matthew Coorey'i konuk etti

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 28.02.2025 - 08:56, Güncelleme: 28.02.2025 - 00:57 2411+ kez okundu.
 

BBDSO, piyanist Cem Babacan ile Avusturyalı şef Matthew Coorey'i konuk etti

BURSA (AA) - Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasının (BBDSO) "Yeni Dünyadan" konserinde piyanist Cem Babacan ile Avusturyalı şef Matthew Coorey sahne aldı.Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenen konseri Coorey yönetti.Konserde sahne alan piyanist Babacan, Ludwig van Beethoven'dan "Fidelio overture", "Piyano Konçertosu No.4" ile Antonin Dvorak'ın "Senfoni No.9" gibi eserlerini BBDSO eşliğinde seslendirdi.Gecenin sonunda Cem Babacan ile Matthew Coorey, sanatseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

BURSA (AA) - Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrasının (BBDSO) "Yeni Dünyadan" konserinde piyanist Cem Babacan ile Avusturyalı şef Matthew Coorey sahne aldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenen konseri Coorey yönetti.

Konserde sahne alan piyanist Babacan, Ludwig van Beethoven'dan "Fidelio overture", "Piyano Konçertosu No.4" ile Antonin Dvorak'ın "Senfoni No.9" gibi eserlerini BBDSO eşliğinde seslendirdi.

Gecenin sonunda Cem Babacan ile Matthew Coorey, sanatseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.