dask

İstanbul'da inşaat malzemesi hırsızlığına ilişkin soruşturmada tutuklu sayısı 18'e çıktı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 03.02.2026 - 16:05, Güncelleme: 03.02.2026 - 16:33 425 kez okundu.
 

İstanbul'da inşaat malzemesi hırsızlığına ilişkin soruşturmada tutuklu sayısı 18'e çıktı

İstanbul'da inşaat malzemesi hırsızlığına ilişkin soruşturmada tutuklu sayısı 18'e çıktı
İSTANBUL (AA) - İstanbul merkezli 4 ilde, bakır kablo ve inşaat malzemesi çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 28 şüpheliden 18'i tutuklandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, teknik ve fiziki takip sonucu Beşiktaş'ta iş yeri ve şantiyeden hırsızlık yapan 9 zanlının suçüstü yakalandığı belirtildi. Soruşturmayı derinleştiren ekiplerin, İstanbul, Ankara, Bursa ve Kırıkkale'de 66 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek 19 şüpheliyi daha gözaltına aldıkları öğrenildi. Ekiplerin, şüphelilerin şantiye ve iş yerlerinden gerçekleştirdikleri hırsızlık anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini de elde ettikleri kaydedildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün yaptığı basın açıklamasında, kamuoyuna 30 Ocak'ta duyurulan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheliden 9'unun tutuklandığını bildirmişti.
İstanbul'da inşaat malzemesi hırsızlığına ilişkin soruşturmada tutuklu sayısı 18'e çıktı

İSTANBUL (AA) - İstanbul merkezli 4 ilde, bakır kablo ve inşaat malzemesi çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 28 şüpheliden 18'i tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, teknik ve fiziki takip sonucu Beşiktaş'ta iş yeri ve şantiyeden hırsızlık yapan 9 zanlının suçüstü yakalandığı belirtildi.

Soruşturmayı derinleştiren ekiplerin, İstanbul, Ankara, Bursa ve Kırıkkale'de 66 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek 19 şüpheliyi daha gözaltına aldıkları öğrenildi.

Ekiplerin, şüphelilerin şantiye ve iş yerlerinden gerçekleştirdikleri hırsızlık anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini de elde ettikleri kaydedildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün yaptığı basın açıklamasında, kamuoyuna 30 Ocak'ta duyurulan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheliden 9'unun tutuklandığını bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.