dask

Kültür ve Turizm Bakanlığından söz yazarı Ülkü Aker için taziye mesajı

Kültür-Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 09.03.2026 - 14:54, Güncelleme: 09.03.2026 - 15:28 20 kez okundu.
 

Kültür ve Turizm Bakanlığından söz yazarı Ülkü Aker için taziye mesajı

Kültür ve Turizm Bakanlığından söz yazarı Ülkü Aker için taziye mesajı
ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul'da vefat eden söz yazarı Ülkü Aker için taziye mesajı yayımladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında, şu ifadelere yer verildi: "Türk müziğinin kıymetli söz yazarlarından Ülkü Aker'in vefatını üzüntüyle öğrendik. 'Sana Ne Kime Ne', 'Yok Yok Yalan Deme', 'Tek Başına', 'Boşvere Boşvere' gibi hafızalara kazınan eserleriyle Türk müziğine kıymetli katkılar sunan Ülkü Aker'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz."
Kültür ve Turizm Bakanlığından söz yazarı Ülkü Aker için taziye mesajı

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul'da vefat eden söz yazarı Ülkü Aker için taziye mesajı yayımladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında, şu ifadelere yer verildi:

"Türk müziğinin kıymetli söz yazarlarından Ülkü Aker'in vefatını üzüntüyle öğrendik. 'Sana Ne Kime Ne', 'Yok Yok Yalan Deme', 'Tek Başına', 'Boşvere Boşvere' gibi hafızalara kazınan eserleriyle Türk müziğine kıymetli katkılar sunan Ülkü Aker'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve noktahaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.